Vacatures

Typisch Base Logistics?

Voor een klant in de high-tech sector een Strategic Stocking Location vinden in Senegal. Of het transport organiseren van een onmisbaar onderdeel voor een windmolen. Maar ook: een uitje organiseren voor onze personeelsvereniging. Verbeteringen doorvoeren in onze eigen logistieke applicatie Klairy. En advies geven over een zending die valt onder de categorie Dangerous Goods. Alles met het doel de beste service te leveren aan onze klanten en logistiek van wereldklasse te leveren. Dat is typisch Base Logistics.

Actuele vacatures:

Over ons

Base Logistics is een logistiek dienstverlener voorzien van een uitgebreid logistiek netwerk tot in alle uithoeken van de wereld. Met een unieke logistieke applicatie en een team van logistiek specialisten, die samenwerken met de meest betrouwbare internationale transport- en warehousingpartijen.

Ons doel is om logistiek voor onze klanten simpel, efficiënt en controleerbaar te maken. Binnen ons bedrijf staat innovatie centraal, vooral door slim gebruik te maken van IT-mogelijkheden.

Naar de hoofdwebsite >

Geen aansluiting?

Vind je hierboven geen vacature die voldoende aansluit bij jouw opleiding en ervaring, kijk dan ook eens bij onze zusterorganisaties HealthLink Europe (‘s-Hertogenbosch en Waalwijk) en Special Logistic Services (Breda).

VUL JE ZOEKOPDRACHT IN.