Quality & Compliance

Het Quality & Compliance-team heeft uiteenlopende taken en verantwoordelijkheden, ondersteunend aan een aantal operationele afdelingen. Hier wordt kennis gebundeld en beleid gemaakt en toegepast op het gebied van douane, gevaargoed en wettelijke problematiek bij internationale handel. De afdeling verzorgt interne trainingen, adviseert klanten en ziet toe op de uitvoering.

Kwaliteit is de pijler waar onze organisatie op rust. Deze afdeling staat voor borgen en bewaken, conform de regelgeving die van toepassing is op het vakgebied waarin Base Logistics zich bevindt. Binnen de afdeling moet je altijd werken met een objectieve en rationele mindset, een dosis gezond verstand en analytisch denkvermogen.

We streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van de diensten die Base Logistics zijn klanten biedt, door preventieve maatregelen te initiƫren en door te voeren. Hier houden we ons onder andere ook bezig met interne en externe audits, beheer van onze ISO 9001 & ISO 13485-certificaten, klachtenopvolging en activiteiten rondom strategisch-organisatorische ontwikkelingen die belangrijk zijn voor de langetermijn-kwaliteitsborging.

Je bent continu aan het verbeteren op organisatorisch niveau, waarbij er veel ruimte is voor zelfontplooiing en persoonlijke ontwikkeling.

Vacatures

Bekijk hier de vacatures op de afdeling Quality & Compliance >

VUL JE ZOEKOPDRACHT IN.