Professionals

Carrière maken bij Base Logistics

Ben je een ambitieuze professional met logistieke ervaring, op zoek naar een snel groeiende werkgever? Wil je je verder ontwikkelen op het gebied van logistiek, in een internationale omgeving?

Kom werken bij Base Logistics. Misschien wel de leukste werkgever van West-Brabant. Je zult je meteen thuis voelen bij Base Logistics. We zijn een no-nonsense bedrijf in een sector die nooit stilstaat. Je werkt samen met een team van professionals met elk hun eigen achtergrond, ervaring en kennis. Hier word je iedere dag uitgedaagd om actief op zoek te gaan naar verbeteringen. Zodat we met elkaar onze klanten een steeds betere dienstverlening kunnen bieden.

Wij zijn met succes al 25 jaar actief op het gebied van wereldwijde logistiek. Base Logistics is onderdeel van Base Logistics Group, een internationaal actieve logistiek dienstverlener.

Base Logistics beschikt in Nederland over een eigen Distributie Centrum (DC) en maakt wereldwijd gebruik van honderden partners voor Transport en Warehousing.

Jij zorgt voor beweging

Base Logistics biedt professionals met verschillende achtergronden veel kansen om hun talenten in te zetten, bij een innovatieve logistiek dienstverlener. Kies voor een functie op onze afdelingen Customer Service, Transport Planning, Inventory, Supply Chain, Sales, Finance, IT, HR, Marketing of in het Warehouse.

We hebben regelmatig vacatures voor specialisten en generalisten, op uitvoerend vlak of op managementniveau. Door jouw talenten in te zetten bij Base Logistics, zorg je voor beweging.

Vacatures

Ontdek onze actuele vacatures voor professionals >

VUL JE ZOEKOPDRACHT IN.