Operationeel niveau

Carrière maken bij Base Logistics

Ben je leergierig en niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Kun je goed met computers overweg en houd je ervan om je werk netjes en precies uit te voeren? Houd je daarnaast van werk waarbij je je zowel achter een bureau als ‘op de werkvloer’ uitvoert?

Kom werken bij Base Logistics. Misschien wel de leukste werkgever van West-Brabant. Je zult je meteen thuis voelen bij Base Logistics. We zijn een no-nonsense bedrijf in een sector die nooit stilstaat. Je werkt samen met een team van professionals met elk hun eigen achtergrond, ervaring en kennis. Hier word je iedere dag uitgedaagd om actief op zoek te gaan naar verbeteringen. Zodat we met elkaar onze klanten een steeds betere dienstverlening kunnen bieden.

Wij zijn met succes al 25 jaar actief op het gebied van wereldwijde logistiek. Base Logistics is onderdeel van Base Logistics Group, een internationaal actieve logistiek dienstverlener.

Base Logistics beschikt in Nederland over een eigen Distributie Centrum (DC) en maakt wereldwijd gebruik van honderden partners voor Transport en Warehousing.

Jij zorgt voor beweging

Base Logistics biedt medewerkers op operationeel niveau veel kansen om hun talenten in te zetten, bij een innovatieve logistiek dienstverlener. Binnen het warehouse kennen we de volgende afdelingen.

  • Inbound
  • Outbound
  • Testing
  • Storage

We hebben regelmatig vacatures voor specialisten en generalisten, op uitvoerend vlak of op managementniveau. Door jouw talenten in te zetten bij Base Logistics, zorg je voor beweging.

Vacatures

Ontdek onze actuele vacatures op operationeel niveau >

VUL JE ZOEKOPDRACHT IN.